Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cokyithr/public_html/templates/cokyit_v2/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

- Tvrtka je osnovana 2013. godine sa sjedištem u Gospiću. Primarna djelatnost je prodaja i servis informatičke opreme, ponuda cjelokupnih IT rješenja (projektiranje, implementacija, podrška i održavanje), projektiranje i instalacija računalnih mreža, nadogradnja računala, održavanje informatičke opreme kod korisnika i u servisu. Tvrtka se također bavi prodajom i održavanjem fiskalnih blagajni za ugostiteljstvo, maloprodaju te turizam. Nudimo i usluge izrade i održavanja Web stranica.

- Djelatnici tvrtke COKY d.o.o. imaju dugogodišnje iskustvo u održavanju računala i ostalih uređaja. Računala uglavnom proizvodimo sami od kvalitetnih i provjerenih komponenti i svakom kupcu pristupamo individualno, prilagođavajući konfiguracije njegovim potrebama uz optimalan omjer kvalitete i uloženog novca. Naši djelatnici kontinuirano se usavršavaju i stječu bogato iskustvo, a neki od naših djelatnika su i visokoobrazovani IT stručnjaci.