Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/cokyithr/public_html/templates/cokyit_v2/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198
[html css="padding:5px;"]

Servis računala, računalne i uredske opreme

 Servis računala, monitora i ostale računalne i uredske opreme za vrijeme i nakon isteka jamstvenog roka neovisno o tome je li oprema kupljena kod nas ili kod nekog drugog dobavljača.

Nadogradnja računalne opreme

 Ugradnja novih komponenti, instalacija upravljačkih programa (drivera), kao i testiranje računala, komponenti i računalne opreme. Za računala koja su kupljena u našem servisu i za koje nije potrebno  „preslagivanje“ računala (ne vrijedi za kućište, matičnu ploču) je besplatna.

Održavanje računalne opreme

 Periodična preventivna čišćenja, prilagodbe, instalacije potrebnih zakrpa i nadogradnji programskih paketa, ažuriranja baza s definicijama virusa i ostalog malicioznog softvera, kao i nadogradnja antivirusnih  programa, prilagodbe i optimizacije operacijskih sustava, izrada sigurnosnih kopija (backup), čišćenje malicioznog softvera, te za uređaje s mehaničkim elementima i podmazivanja istih.

 Nudimo održavanje i servis opreme kod korisnika (po ugovoru o održavanju računalne opreme). Korisnici koji s nama sklope ugovor o održavanju imaju prednost u hitnosti i prioritetu rješavanja problema vezanih  za rad IT opreme u odnosu na druge korisnike.

Ugovor se može sklopiti na dva načina: po broju sati mjesečno (ne ubraja se potpuni servis) ili po broju računala i računalne opreme koja podliježe održavanju (ubraja se potpuni servis, s tim da se  zamjenski dijelovi posebno plaćaju).

Zaštita od virusa i ostalih malicioznih programa

 Instalacija antivirusnih programa i programa za čišćenje od malicioznog softvera (adware, trojanci, crvi, spyware, rootkit...), provjera računala na viruse i čišćenje od istih.

Instalacija operacijskih sustava i programa

 Instalacija operacijskih sustava, korisničkih i uslužnih programa te njihovo prilagođavanje za rad.

Instalacija mrežne opreme

 Projektiranje i instalacija računalnih mreža, instalacija aktivnih i pasivnih elemenata, implementacija mrežnih protokola, testiranje, označavanje.

Instalacija bežične opreme

 Instalacija bežičnih kartica i pristupnih točaka (Access Point).

Ostalo

 Besplatni savjeti prilikom odabira računalne opreme, kao i stalna podrška korisnicima u radu.

[/html]